Terug

Volg Hart van Nederland

Massale belangstelling voor uitvaart vermoorde broers Zwolle

112

3 apr 2022, 16:27

Onder massale belangstelling zijn vandaag aan het begin van de middag de Zwolse broers Hüseyin en Ali Torunlar ter aarde besteld, meldt de Stentor. Zij werden woensdag doodgeschoten in het bomvolle restaurant van McDonald’s aan de Floresstraat in Zwolle.

De parkeerplaats bij de Zwolse begraafplaats Kranenburg is rond het middaguur afgeladen vol, ook de bermen langs de toegangsweg staan vol auto’s. Veel bezoekers parkeren hun auto in het aangrenzende Berkum en lopen een stuk. Op de begraafplaats, waar anderhalf uur eerder de afscheidsplechtigheid begon, bewijzen vele honderden mensen de laatste eer aan beide broers.

De moord op Hüseyin Torunlar (62) en zijn broer Ali (57) sloeg in Zwolle en Deventer in als een bom. Zo runde Hüseyin in Zwolle jarenlang Grillroom Sahara aan de Melkmarkt, voetbalde hij zelf bij Zwolsche Boys, was hij voorzitter van Dieze West en actief als sponsor, leider en grensrechter bij Be Quick’28.

Hart van Nederland/ANP | Foto: Persbureau Meter

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.