Terug

Volg Hart van Nederland

Man (22) verdacht van moord dan wel doodslag in zaak doodgestoken baby

Man (22) verdacht van moord dan wel doodslag in zaak doodgestoken baby

112

20 juli 2022, 20:20

De 22-jarige militair die vastzit voor de dood van zijn baby in Rotterdam afgelopen zondag wordt verdacht van moord dan wel doodslag, zo bevestigt het Openbaar Ministerie na berichtgeving van Rijnmond. De man is woensdag voorgeleid. De rechter-commissaris heeft besloten dat hij veertien dagen langer vast blijft zitten.

De naar verluidt zes maanden oude baby kwam om het leven bij een steekincident aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam-Zuid. Het slachtoffertje werd nog naar het ziekenhuis gebracht, maar heeft het niet overleefd. De 22-jarige verdachte werd niet veel later aangehouden.

De Rotterdammer is actief als militair. Om die reden wordt zijn zaak behandeld bij de militaire kamer bij de rechtbank in Oost-Nederland. Volgens zijn moeder is de man IT'er bij de landmacht en had hij "al langer psychische problemen", zei zij eerder tegen het AD.

Hart van Nederland / ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.