Terug

Volg Hart van Nederland

'Verdachte doodgestoken kindje is vader, baby amper zes maanden oud'

'Verdachte doodgestoken kindje is vader, baby amper zes maanden oud'

112

18 juli 2022, 22:23

Het jonge kindje dat zondag werd doodgestoken in Rotterdam, is waarschijnlijk omgebracht door zijn eigen vader. Dat meldt het AD. De moeder van het kindje zegt tegen de krant dat de man "al langer psychische problemen" had.

Het steekincident vond zondag plaats aan de Wolphaertsbocht in Rotterdam-Zuid. Bij de steekpartij kwam een baby om het leven. Het kindje was, naar verluidt, amper zes maanden oud. De politie pakte kort na het incident een 22-jarige militair op. Hij is dus vermoedelijk de vader van de baby. Volgens de moeder van de baby was de man IT'er bij de landmacht en zat hij sinds een paar maanden ziek thuis.

'Keeltje doorgesneden'

Buurtbewoners vertellen aan Hart van Nederland dat de opgepakte militair het keeltje van zijn eigen baby doorgesneden zou hebben hebben. "De moeder had de baby beet en de buurvrouw probeerde de wond dicht te drukken, maar dat heeft niet mogen baten", aldus een omwonende.

Hart van Nederland / ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.