Terug

Volg Hart van Nederland

KIJK LIVE MEE: Politie geeft persconferentie over gevonden lichaam in zoektocht naar vermiste Gino (9)

KIJK LIVE MEE: Politie geeft persconferentie over gevonden lichaam in zoektocht naar vermiste Gino (9)

112

4 juni 2022, 16:27

De Limburgse politie geeft een persconferentie over de vermissing van de 9-jarige Gino. Zaterdagochtend werd in een achtertuin in Geleen een lichaam gevonden, hoogstwaarschijnlijk gaat het om de verdwenen jongen. Kijk hier live mee.

Gino, die eigenlijk in Maastricht woont, verdween woensdagavond in Kerkrade, waar hij bij zijn oudere zus Kelly (32) logeerde omdat zijn moeder ziek is. Volgens zijn andere zus Naomi (21) ging de jongen nog even voetballen bij een speeltuin in Kerkrade, in de buurt van zijn logeeradres. Om 19.30 uur had hij terug moeten zijn, maar hij kwam niet meer thuis.

In de loop van donderdag werd een Amber Alert uitgestuurd. Later die dag werd in Landgraaf een step gevonden, die mogelijk van Gino is. Vrijdagavond werd een bos bij Kerkrade urenlang afgezet nadat daar "iets" was aangetroffen dat mogelijk verband houdt met de vermissing.

Verdachte uit Geleen opgepakt

Afgelopen nacht hield de politie een 22-jarige man uit Geleen aan op verdenking van mogelijke betrokkenheid bij de verdwijning van de jongen. Advocaat Sjanneke de Crom van de verdachte meldt aan het AD dat de man wordt verdacht van ontvoering.

Zaterdagochtend werd een lichaam gevonden achter een woning in de wijk Landgraaf in Geleen. Experts van Forensische Opsporing doen sindsdien onderzoek. In de achtertuin is een witte tent neergezet, de politie heeft de buurt afgezet. Het is nog onduidelijk of het om het huis van de verdachte gaat.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.