Terug

Volg Hart van Nederland

Zwaar verkeersongeluk in Oss kost leven aan 14-jarig jongetje

112

26 dec 2022, 16:37

De oudste van de drie kinderen die in de auto zat bij het auto-ongeluk in het Noord-Brabantse Oss vannacht, is overleden. Dat meldt de politie zojuist op Twitter.

In totaal raakten zeven mensen gewond bij het ongeluk, waarvan drie kinderen van 8, 12 en 14 jaar. De kinderen zijn na het ongeluk met de ambulance vervoerd naar het ziekenhuis, waar de 14-jarige jongen uit Oss is omgekomen door het ongeluk. Eén van de ouders raakte lichtgewond.

Rond half twee vannacht kwamen op de kruising tussen de Megensebaan en de Singel 1940-1945 twee auto's met elkaar in botsing, waarna een grote ravage ontstond.

Indicatie van alcoholgebruik

In de andere auto zaten twee mannen van 18 jaar uit Megen en Berghem die beiden lichte verwondingen opliepen. De mannen zijn aangehouden op verdenking van het veroorzaken van het verkeersongeval en onderzoek moet nog uitwijzen wie de auto bestuurde. Bij beide mannen was er een indicatie van alcoholgebruik.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.