Terug

Volg Hart van Nederland

Ernstig ongeluk in Oss: drie kinderen zwaargewond bij botsing tussen twee voertuigen

112

26 dec 2022, 06:49

Bij een ernstig ongeval op de N329 bij Oss zijn in de nacht van zondag op maandag zeven mensen gewond geraakt. Rond 01.20 uur kwamen op de kruising van de Megensebaan en de Singel 1940-1945 twee auto's met elkaar in botsing. In totaal raakten zeven mensen gewond, drie van hen zijn kinderen en zouden er slecht aan toe zijn.

In een van de voertuigen zat een gezin bestaande uit een vader, moeder en drie kinderen. De drie kinderen raakten zwaargewond en zijn met ambulances naar het ziekenhuis overgebracht. Beide ouders raakten minder ernstig gewond maar zijn ook overgebracht naar het ziekenhuis.

Bestuurder aangehouden

In de andere auto zaten twee mannen. Beide liepen lichte verwondingen op en zijn ter controle overgebracht naar het ziekenhuis. Ze zijn alle twee aangehouden omdat volgens de politie moet worden onderzocht wie van de twee de auto bestuurde. Ook zou nog moeten worden onderzocht of ze onder invloed waren, de politie stelt dat er "een indicatie is van alcoholmisbruik" en dat onderzoek nog moet uitwijzen of dat ook daadwerkelijk het geval is.

Op de weg is het een ravage na het ongeluk. De weg ligt bezaaid met brokstukken van de twee voertuigen. Een donkere personenauto is vrijwel de gehele voorkant kwijt, bij een witte lijkt de schade minder groot. De politie is begonnen met een uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.