Terug

Volg Hart van Nederland

Vrienden en familie lopen indrukwekkende stille tocht voor omgekomen Dyshento

Vrienden en familie lopen indrukwekkende stille tocht voor omgekomen Dyshento

112

25 juli 2022, 09:45

Vrienden en familie liepen zondagavond in Tilburg een indrukwekkende stille tocht ter nagedachtenis aan Dyshento Kramer (20). Hij werd afgelopen week dood gevonden in het Wilhelminakanaal.

De familie van Dyshento sloeg in de nacht van zondag 17 op maandag 18 juli groot alarm toen de jongen niet thuiskwam na een avondje stappen. Na een zoektocht werd zijn lichaam maandagnacht gevonden.

Ballonnen en fakkels

Om hem te herdenken liepen honderden mensen mee in een stille tocht voor Dyshento. Zij liepen met witte ballonnen vanuit zijn woonwijk naar de plek waar hij werd gevonden. Op beelden is te zien hoe mensen steun zoeken bij elkaar. Onderweg werden fakkels en rookpotten afgestoken en langs het Wilhelminakanaal lagen bloemen, kaartjes en knuffels.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.