Terug

Volg Hart van Nederland

Vermiste Dyshento (20) dood gevonden na zoektocht bij Tilburgs kanaal

112

19 juli 2022, 07:57

Het lichaam van de vermiste Dyshento Kramer (20) is maandagnacht gevonden in het Wilhelminakanaal in Tilburg. Dat laat zijn familie via Facebook laten weten.

Maandagavond werd op het Moersepad gezocht naar een spoor van de vermiste Dyshento. De jongen werd zondag rond 05.30 uur voor het laatst gezien in de Reeshof. Om 05.45 uur was hij voor het laatst online op Snapchat. Toen was hij bij de Leidschendamstraat. Sindsdien is er niets meer van hem vernomen.

Feestje

Dyshento zou langs het kanaal hebben gefietst op weg naar huis zondagochtend. Hij was daarvoor bij een feestje aan de Benthuizenstraat.

Beeld: SQ Vision

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.