Terug

Volg Hart van Nederland

Hart van Nederland legt uit: hoe veilig is het als een tbs'er terugkeert in de maatschappij?

112

21 feb 2024, 12:51

Rechters leggen tegenwoordig twee keer zo veel tbs op als 10 jaar geleden. Een tbs'er gaat wel eens opnieuw de fout in als hij of zij weer meedraait in de samenleving. Hoe veilig is het als een tbs'er terugkeert naar de samenleving? In deze video leggen we het je uit.

Een tbs'er zit gemiddeld iets meer dan 9 jaar in een kliniek en keert pas terug naar de maatschappij als de kans op terugval is verdwenen. Dat terugkeren naar de maatschappij gaat in stapjes. Welke stapjes bespreken we in de video.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.