Terug

Volg Hart van Nederland

Elf leden harde kern Feyenoord aangehouden, twee dagen voor klassieker

112

20 jan 2023, 12:02

De politie heeft vrijdagochtend elf leden aangehouden van de harde kern van Feyenoord. Ze worden verdacht van bedreiging, belediging, intimidatie en brandstichting, meldt de politie. De verdachten zijn mannen van tussen de 21 en 36 jaar uit Rotterdam, Den Haag, Arnemuiden, Uden en Rijswijk.

De verdachten zouden verantwoordelijk zijn voor spandoeken met beledigende teksten die getoond werden in Tirana, voor de bekladding van de woning van een wethouder en de bekladding en brandstichting bij de sportschool van de voorzitter van de Roze Kameraden, de lhbti-supportersvereniging van Feyenoord.

Zondag speelt Feyenoord de Klassieker tegen Ajax.

ANP

Bovenstaande video was eerder te zien bij Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.