Terug

Volg Hart van Nederland

Hooligans bekladden woning van Rotterdamse wethouder

Hooligans bekladden woning van Rotterdamse wethouder

112

6 aug 2022, 12:27

De woning van de Rotterdamse wethouder Robert Simons is in de nacht van vrijdag op zaterdag beklad. Op zijn huis staat onder andere KK (kanker) homo's en RJK gespoten. RJK staat voor Rotterdam Jongeren Kern, een deel van de harde kern van Feyenoordsupporters. Simons heeft zaterdag aangifte gedaan van de bekladding.

Wie de leuzen op het huis van de wethouder heeft gespoten is niet bekend. De politie doet "gezien de aard van deze teksten onderzoek naar wie hiervoor verantwoordelijk is". De politie is een ook buurtonderzoek gestart om de mensen te vinden die de beledigende leuzen en scheldwoorden op het huis hebben gezet.

'Bizar'

Simons noemt het, in een statement via zijn woordvoerder: "bizar dat bepaalde lieden je thuis opzoeken. Ik heb aangifte gedaan en wacht de resultaten van het politieonderzoek af. Dat is alles wat ik er nu over wil zeggen." Simons (Leefbaar Rotterdam) is verantwoordelijk voor de portefeuille Haven, Economie, Horeca en Bestuur (wijken en kleine kernen).

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.