Terug

Volg Hart van Nederland

Botsing tussen auto en zes motoren op A20 bij Vlaardingen: vier gewonden

Botsing tussen auto en zes motoren op A20 bij Vlaardingen: vier gewonden

112

10 juli 2022, 10:01

Op de A20 tussen Maassluis en Vlaardingen heeft in de nacht van zaterdag op zondag een zwaar verkeersongeluk plaatsgevonden tussen een auto en meerdere motoren. Vier motorrijders raakten daarbij (zwaar)gewond en zijn naar het ziekenhuis afgevoerd.

De botsing gebeurde rond 1.50 uur op de snelweg ter hoogte van Vlaardingen. Een groep met zes motoren kwam daar door nog onbekende oorzaak in botsing met een auto. Daarop rukten de hulpdiensten massaal uit, ook werd er een traumaheliktoper opgeroepen. Vier motorrijders raakten gewond, waarvan één zwaargewond.

Het is onduidelijk hoe de zwaargewonde, een 24-jarige man die achterop een van de motoren zat, er nu aan toe is. De automobilist (19) kwam met de schrik vrij. Zowel de wagen als een aantal motoren raakten flink beschadigd bij de botsing. Hoe het ongeluk kon gebeuren is nog onduidelijk. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht.

Beeld: Video Duivestein

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.