Terug

Volg Hart van Nederland

Boeren blokkeren snelwegen vanuit Duitsland, ook elders blokkades

Boeren blokkeren snelwegen vanuit Duitsland, ook elders blokkades

112

4 juli 2022, 12:17

Tractoren blokkeren de snelweg A37 vanaf de Duitse grens in de richting van Hoogeveen. De weg is daardoor dicht tot Zwartemeer, meldt de ANWB.

Lees hier het laatste nieuws over de boerenacties.

Op beelden van Onrechttv 3.0 is te zien dat meerdere trekkers, vrachtwagens en auto's stilstaan. Sommige mensen proberen via de vluchtstrook langs de blokkade te komen.

Meerdere blokkades

Ook op de A28 zorgt een demonstratie met voertuigen voor verkeershinder. De op- en afrit bij Beilen, tussen Zwolle en Assen, is dicht.

De N359 tussen Lemmer en Leeuwarden is eveneens dicht door een demonstratie tegen het stikstofbeleid van het kabinet. Ook staat het verkeer vanaf de Duitse grens ter hoogte van Enschede stil op de A35 door een ander boerenprotest.

Tekst gaat door onder de video:

Grensovergang met Duitsland geblokkeerd door boeren
0:29
Grensovergang met Duitsland geblokkeerd door boeren

Bij de grensovergang op de provinciale weg N382 vanuit Coevorden naar het Duitse Eschebrügge en Emmelkamp is ook een blokkade, zoals te zien in bovenstaande video.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.