Terug

Volg Hart van Nederland

Automobilist onder invloed rijdt ingang Efteling binnen

Automobilist onder invloed rijdt ingang Efteling binnen

112

26 dec 2023, 20:10

Een automobilist is op Tweede Kerstdag 's middags de hoofdentree van de Efteling binnengereden. Volgens een woordvoerster was de man onder invloed en had hij geen kwaad in de zin. Hij is door de politie aangehouden.

Bij de ingang van het pretpark staan zware plantenbakken om te voorkomen dat auto's vanaf de parkeerplaats de entree kunnen bereiken. Maar volgens de woordvoerster reed de automobilist "via de bosjes en een paaltje" omhoog. "Veiligheid is het allerbelangrijkste, maar deze actie is vrijwel onmogelijk. Daar kun je je als park nooit volledig tegen wapenen."

Kinderen ophalen

Op sociale media schrijft iemand: "Wat een totale gek. Hij wilde zijn kinderen ophalen zegt-ie. Zorgwekkend dat hier een auto kan komen op deze manier."

Volgens het Brabants Dagblad gaat het om een 25-jarige Tilburger en bleek uit een speekseltest van de politie ter plaatse dat de man cocaïne op had.

Op Eerste Kerstdag zaten ook al bezoekers vast in achtbaan Python in de Efteling. En datzelfde gebeurde in januari:

ZIEN: Efteling-bezoekers worden uit Python gehaald tijdens stroomstoring
0:38
ZIEN: Efteling-bezoekers worden uit Python gehaald tijdens stroomstoring

ANP/BrabantsDagblad/Loopings

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.