Terug

Volg Hart van Nederland

Man (29) opgepakt voor uit het niets vrouwen slaan in Utrecht

Man (29) opgepakt voor uit het niets vrouwen slaan in Utrecht

112

10 dec 2020, 18:32

De Utrechtse politie heeft donderdag een 29-jarige man aangehouden die ervan wordt verdacht dat hij willekeurige vrouwen op straat klappen gaf. Een week geleden verspreidde de politie beelden van de man in de hoop hem te pakken. De verdachte, afkomstig uit Utrecht, zit vast voor verhoor en verder onderzoek, laat de politie weten.

Tik in gezicht

Op camerabeelden die de politie verspreidde is te zien hoe de vrouwenmepper te werk gaat. Hij fietst op zijn gemakje langs een vrouw en geeft haar vervolgens een tik in haar gezicht. Lees ook: Politie jaagt op man die uit het niets vrouwen slaat in het centrum van Utrecht Het overkwam in ieder geval twee vrouwen, in het centrum van Utrecht. In juli 2020 liep een 13-jarige meisje met haar moeder op straat. De tiener werd in haar buik geslagen. In augustus werd een 26-jarige vrouw in het gezicht geslagen.

Een voorbijganger die zomaar mensen op straat slaat, dat is onacceptabel. Daarom zoeken wij de man die in juli en augustus 2020 twee mensen sloeg in het centrum van #Utrecht. Help mee dit bericht te verspreiden, zodat we meer kans hebben op herkenning. pic.twitter.com/yEO5R7oTBv

— Politie Utrecht (@PolitieUtrecht) December 2, 2020

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.