Terug

Volg Hart van Nederland

Tieners door leeftijdsgenoten beroofd bij vuurwerkdeal

Tieners door leeftijdsgenoten beroofd bij vuurwerkdeal

112

29 dec 2020, 10:04

Vier jongeren zijn in de Amersfoortse wijk Vathorst beroofd door twee leeftijdsgenoten terwijl ze dachten illegaal vuurwerk te gaan kopen. Twee jongens van 13 en 14 jaar oud zijn aangehouden. De politie hield de tieners kort voor kerst aan. De overvallen vonden plaats op 19 en 20 november en 4 december. De slachtoffers zijn vier jongeren, twee van 13 en twee van 14 jaar oud. Lees ook: Niet getreurd, dit zijn prima alternatieven voor vuurwerk tijdens oud en nieuw De vuurwerkdeals werden opgezet via Instagram. De verkopers hadden een advertentie gemaakt over het verkopen van illegaal vuurwerk. Eenmaal ter plekke werd de kopers hun geld afhandig gemaakt, zonder dat ze daar dus illegaal vuurwerk voor terugkregen. ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.