Terug

Volg Hart van Nederland

Hilversumse vuurwerkjeugd slaat man die hondjes uitlaat tanden uit zijn mond

Hilversumse vuurwerkjeugd slaat man die hondjes uitlaat tanden uit zijn mond

112

18 dec 2020, 19:36

Een 47-jarige man loopt donderdagavond flinke verwondingen op als hij het aan de stok krijgt met vuurwerk-afstekende jeugd. Hij laat op dat moment zijn hondjes uit aan de Augustinushof in Hilversumse wijk Kerkelanden. Vrijdag pakt de politie een vijftienjarige verdachte op. De man ziet drie jongeren vuurwerk afsteken op het nabij gelegen schoolplein. Hij zegt hier iets van en dit schiet bij de jongeren het verkeerde keelgat in. Het drietal takelt hem flink toe en slaan zelfs een aantal tanden uit zijn mond.

Tsunami van scheldwoorden

Voordat de jongeren fysiek worden, storten zij eerst 'een tsunami van scheldwoorden' over hem uit. Ze beginnen ook vuurwerk naar hem te gooien. Daarna slaat een van de jongeren de man op zijn kin. Een aantal van zijn tanden breken hierbij af. Lees ook: Jongen (17) zit vast voor oproepen tot rellen in Zeeland De politie roept mensen op om uit te kijken naar de dader. Hij is na zijn aanval meteen weggerend. Het gaat om een jongeman met een licht getinte huid van tussen de 16 en 18 jaar oud. De jongen is dun en tussen de 1.70 en 1.75 meter lang. Iets gezien of gehoord? Bel dan naar 0900-8844. Informatie anoniem doorgeven kan ook via 0800-7000.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.