Terug

Volg Hart van Nederland

Gedumpte puppy's Louie en Charlie zoeken nieuw huisje

Gedumpte puppy's Louie en Charlie zoeken nieuw huisje

Dieren

26 dec 2020, 16:56

Eind oktober werden er drie puppy's aangetroffen in een rugtas op het station van Deventer. Puppy Olimar overleefde het helaas niet, maar voor de andere pups - Charlie en Louie - zoekt de Dierenbescherming nu een nieuw huisje. De puppy's zitten nu nog tijdelijk bij een gastgezin, maar de Dierenbescherming hoopt dat daar binnenkort verandering in komt. Door de enorme belangstelling is het helaas niet meer mogelijk om je in te schrijven als potentieel nieuw baasje. Door het overweldigend aantal aanmeldingen is er zelfs besloten om selectierondes voor de viervoeters te houden. Sinds Charlie en Louie zijn opgevangen krijgen ze goede zorg en aandacht. "Maar Charlie en Louie groeien als kool en kunnen nu opzoek naar een nieuw huisje vanuit ons gastgezin", schrijft de Dierenbescherming op haar website. Lees ook: Drie puppy's in Frozen-rugzakje gedumpt bij station Deventer

Veel training

Geïnteresseerden moeten wel rekening houden met een aantal dingen. "Doordat ze geen moederfiguur om hun heen hebben gehad zal training en grenzen aanleren iets meer werk kunnen kosten maar verder zijn het gezellige en vrolijke pups", laat de Dierenbescherming weten. "Ze zullen in elk huishouden kunnen passen en ze zullen een gezellige toevoeging zijn. Een baasje zal wel met ze op training moeten en veel tijd kwijt zijn aan het zindelijk krijgen en het trainen van dit duo." Lees ook: Gedumpte puppy Olimar alsnog overleden na vondst in Frozen-rugzak bij Deventer Het olijke duo hoeft niet samen te blijven met elkaar, maar omdat ze niet vaak alleen zijn geweest wordt aangeraden om al een ander maatje in huis te hebben. Foto: Dierenbescherming

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.