Terug

Volg Hart van Nederland

Stormloop op kaarten Madonna in Ziggo Dome, extra concert aangekondigd

Entertainment

20 jan 2023, 10:47

Er is veel belangstelling voor het concert dat Madonna op 1 december in de Ziggo Dome geeft. De kaartverkoop ging vrijdag om 10.00 uur van start. Binnen een paar minuten stonden er bijna 30.000 mensen in de digitale wachtrij. Concertorganisator MOJO spreekt van een "stormloop".

Vanwege de grote belangstelling is een tweede concert aangekondigd voor 2 december. De kaartverkoop hiervoor is ook direct van start gegaan. De grote interesse kan opvallend worden genoemd. Fans klaagden veel over de hoge prijzen. Voor een staplaats betalen fans bijna 300 euro en er zijn tickets beschikbaar die nog enkele honderden euro's duurder zijn.

Eerste concert in acht jaar

Het is het eerste concert van Madonna in Nederland in acht jaar. De 64-jarige zangeres begint haar Celebration Tour van 35 steden op 15 juli in Noord-Amerika. Later reist de zangeres door naar Europa, voor shows in onder meer Londen, Barcelona en Parijs. De shows in Amsterdam zijn de laatste van haar tournee.

ANP

Bovenstaande video was eerder te zien bij Shownieuws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.