Terug

Volg Hart van Nederland

Steenrijk, Straatarm: Danny kan eindelijk topcadeau geven aan zijn vrouw Saskia

Entertainment

3 jan 2024, 22:46

Moeder Saskia en vader Danny wonen in het Gelderse Nijkerk met hun vier dochters. Saskia werkt parttime als kleuterjuf en Danny als technicus. Door tegenslag in het verleden heeft het gezin de afgelopen jaren een schuld moeten wegwerken, en nu moet het gezin rondkomen van weinig. Maar door het SBS6-programma Steenrijk, Straatarm kan Danny op hun 17-jarig jubileum zijn vrouw verrassen met een prachtcadeau.

Saskia en Danny zijn vandaag precies zeventien jaar getrouwd. Zo'n mooie mijlpaal verdient natuurlijk een passend cadeau. Danny duikt stiekem de juwelier in, op zoek naar iets speciaals voor de liefde van zijn leven. "Het is hartstikke leuk dat ik iets kan kopen, normaal gesproken kan ik dat niet. Dat schiet er altijd bij in. Dat klinkt heel onromantisch, maar dat is wel hoe het is. Ik word er emotioneel van", zegt hij met een snik.

Dubbel waard

Danny heeft twee gouden oorbellen in zijn hand. "Deze kosten 350 euro. Ik denk dat mijn vrouw ze niet eens durft te dragen", zegt hij tegen de verkoopster. "Dat ik nou net de duurste uit het bakje moet pakken."

Inclusief wat leuks voor zijn dochters, rekent hij uiteindelijk rekent hij voor 420 euro af bij de winkel. "Het bedrag is heel veel, maar dat is mijn vrouw zeker waard. Het dubbele ook. Saskia is degene die van aanpakken houdt, die het gezin bij elkaar kan pakken en verder gaan. Wat er ook gebeurt. Dat is iets waar ik haar voor wil bedanken."

Diner voor twee

Tijdens een romantisch etentje, zonder de kinderen, maken Saskia en Danny voor het eerst kennis met oesters. "Het lijkt wel een cadeautje", zegt Danny, terwijl hij ondertussen zijn net aangeschafte presentje tevoorschijn haalt. "Maar dit is het échte cadeautje. Omdat ik zoveel van je hou." Het emotionele moment als Saskia de oorbellen uitpakt, zie je in de bovenstaande video.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.