Terug

Volg Hart van Nederland

Spoiler alert: dit is de mol van Wie is de Mol? 2024

Entertainment

9 mrt 2024, 20:55

Na tien spannende weken is het verlossende antwoord eindelijk daar voor Nederland: de identiteit van de Mol is onthuld! De ontknoping van Wie is de Mol? vond zaterdagavond live plaats vanuit het Vondelpark in Amsterdam.

Let op: deze tekst bevat spoilers!

In de finale-aflevering van het populaire televisieprogramma werd bekend dat wetenschapsjournalist Anna Gimbrère dit seizoen de Mol van dit seizoen was. "Ik vind het geweldig om mee te maken", zei Gimbrère. "Ik heb tranen in mijn ogen."

Presentator Fons Hendriks is de winnaar van het programma en steekt de pot in zijn zak. Voor aanvang van de finale bestond het prijzengeld uit 8585 euro. Muzikant Rosario Mussendijk, ook bekend onder zijn artiestennaam sor, is de verliezende finalist van deze editie van Wie is de Mol?.

Het programma speelde zich deze keer af in Mexico. De finale werd zaterdag live uitgezonden op NPO 1. Tijdens de ontknoping werd ook getoond hoe Gimbrère probeerde het spel te saboteren als Mol.

Ontknoping

Onder de tien deelnemers die op zoek gingen naar de saboteur bevonden zich ook acteur Jeroen Spitzenberger, misdaadjournalist Kees van der Spek en Shownieuws-presentatrice Tooske Ragas.

Wie is de Mol? is een spelprogramma waarin tien bekende Nederlanders opdrachten uitvoeren in het buitenland om zo veel mogelijk geld te verdienen. Eén van hen is de Mol, een kandidaat die de boel probeert te saboteren zodat er juist zo min mogelijk geld overblijft.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.