Terug

Volg Hart van Nederland

Laat het mollen beginnen: dit zijn de kandidaten van Wie Is De Mol?

Laat het mollen beginnen: dit zijn de kandidaten van Wie Is De Mol?

Entertainment

21 nov 2023, 11:48

De kandidaten van het nieuwe seizoen van Wie Is De Mol? zijn bekend. Onder andere acteur Jeroen Spitzenberger, presentator Kees van der Spek en presentatrice Tooske Ragas doen mee aan seizoen 24 van het AVROTROS-programma Wie is de Mol? Maar wie zijn de andere deelnemers?

Ook wetenschapsjournalist Anna Gimbrère, Leidse artiest Babs Schutte, Radar-presentator Fons Hendriks, Volkskrant-cartoonist Jip van den Toorn, drag-artiest Justin Mooijer, Luizenmoeder-actrice Rian Gerritsen en artiest Rosario Mussendijk (sor) doen mee aan het populaire spelprogramma.

Mexico

Vrijdag maakte AVROTROS al bekend dat het nieuwe seizoen van de populaire NPO-show is opgenomen in Mexico. Vanuit Mexico-Stad reist de groep verder naar Mérida en bezoeken ze natuurreservaten, koloniale dorpen en Maya ruïnes. De zoektocht eindigt in Bacalar, een klein dorp bij ‘La Lagunas de los siete colores’, het meer van de 7 kleuren. 

Rik van de Westelaken presenteert het komende seizoen. Het is voor Van de Westelaken de zevende keer dat hij de presentatie van het programma op zich neemt.

Vanaf 6 januari is Wie is de Mol? te zien bij NPO 1.

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.