Terug

Volg Hart van Nederland

Luuk en Max gaan niet akkoord met 'te lage' vergoeding Vueling na bizar vliegavontuur

Entertainment

21 feb 2024, 21:12

Luuk Hoogervorst en Max Haakman dachten vorige maand in het vliegtuig te stappen naar Lissabon, maar belandden per abuis in het Spaanse Alicante. Nu, anderhalve maand later, doet luchtvaartmaatschappij Vueling hen een aanbod voor een schadevergoeding. Daar gaan de jongens alleen niet mee akkoord, vertelt Luuk aan Hart van Nederland.

Luuk deed bij thuiskomst zijn beklag, maar kreeg nog geen reactie. Tot nu dus. "De instappoorten en de handscanner werkten beide niet, waardoor het afhandelingsteam gedwongen was het instapproces handmatig uit te voeren. Deze buitengewone situatie leidde tot de ongelukkige verwarring", aldus Vueling.

Voorstel

De jongens hebben een voorstel van 400 euro gekregen, wat neerkomt op 200 euro per persoon. Dat vinden ze veel te weinig en daarom gaan ze er nog niet mee akkoord. "Als wij een lijst maken van de totale kosten komen wij op veel meer geld uit dan zij bieden. Alleen al de overnachting op het vliegveld brengt ons op 150 euro per persoon. Ook heb ik weer 60 euro extra moeten betalen voor mijn koffer", vertelt Luuk verbouwereerd.

Al met al denken de jongens dat ze op minimaal 500 a 600 euro uitkomen aan totale kosten per persoon. Zoals gezegd komt het voorstel van Vueling dan nog lang niet in de buurt. "Vanuit Vueling krijg ik een link, maar als ik via die link steeds maar uitkom bij een computer die automatische berichten naar me stuurt, in plaats van echt een persoon die me verder helpt, schiet het ook niet op", baalt Luuk, die door zijn vrienden al gekscherend 'Aluukante' wordt genoemd.

"We hopen vooral dat we er gewoon uit kunnen komen met het bedrijf, want ondertussen hebben we er al aardig ons best voor gedaan", besluit Luuk zijn verhaal.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.