Terug

Volg Hart van Nederland

Glennis Grace naast mishandeling nu ook verdacht van bedreiging

Entertainment

17 okt 2022, 18:56

Het Openbaar Ministerie verdenkt Glennis Grace ook van bedreiging in de zaak rond de vermeende vechtpartij in de Jumbo. Een woordvoerder van het OM in Amsterdam heeft een bericht daarover van SBS Shownieuws bevestigd.

Het is niet duidelijk wat exact de aard van de bedreiging is. Eerder werd al bekendgemaakt dat Glenda Batta - zoals de zangeres eigenlijk heet - wordt verdacht van openlijke geweldpleging en mishandeling met voorbedachten rade.

Supermarkt in Amsterdam

Glennis Grace staat op 26 oktober voor de rechter in Amsterdam. Het incident vond plaats op 12 februari in een supermarkt in Amsterdam. De officier van justitie heeft besloten in totaal zeven personen te dagvaarden voor het geweld in de Jumbo.

Naast Glennis Grace gaat het om twee mannen van 20 jaar en twee jongens van 15 jaar uit Amsterdam, een man van 27 jaar uit Purmerend en een man van 50 jaar uit Loenen aan de Vecht. De twee minderjarigen moeten op 27 oktober 2022 voor de kinderrechter komen.

De zangeres heeft in april in een video op Instagram excuses aangeboden voor het incident.

Hart van Nederland/ANP

Bovenstaande video was eerder te zien bij Shownieuws

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.