Terug

Volg Hart van Nederland

Aïcha Marghadi boos om reacties Egbers en Van Gelder: 'Jullie ontnemen mij mijn verhaal'

Entertainment

30 mrt 2023, 10:16

Voormalig NOS-presentatrice Aïcha Marghadi is boos dat Tom Egbers en Jack van Gelder doen alsof zij geen schuld hebben aan het verziekte werkklimaat op de werkvloer bij NOS Sport. Dat zei ze woensdagavond in de talkshow Beau. "Jullie ontnemen mij mijn verhaal, en die honderden andere mensen die dit overkomen is."

Marghadi vervolgt: "Jullie zijn pionnen in een heel groot, giftig klimaat dat in stand wordt gehouden. Ze zeggen: de hoofdredactie had moeten ingrijpen. Ik denk: vriend, als jij je had gedragen dan hadden we dit allemaal niet mee hoeven maken."

Iedere dag komen de opvallendste televisiefragmenten voorbij in de Hart van Nederland-podcast TV-TALK. Luister hier de meest recente aflevering:

'Respect en inclusie'

De oud-presentatrice vertelde in de talkshow uitgebreid over de vernederingen en de neerbuigende opmerkingen die zij moest meemaken toen zij bij NOS Sport werkzaam was. "Het is voor mij te laat, mijn carrière is verwoest", aldus Marghadi. "Maar ik hoop dat mijn dochter en de nieuwe generatie, dit niet hoeft mee te maken."

Ze roept ouders en leerkrachten daarom op om kinderen "respect en inclusie" bij te brengen. Alleen op die manier kan er een verandering komen die ervoor zorgt dat een volgende generatie niet meer mee hoeft te maken wat zij meemaakte op de werkvloer bij NOS Sport.

Woensdagavond ging het in Shownieuws ook over de uitspraken van Marghadi:

Aïcha Marghadi: ouders, breng je kinderen respect en inclusie bij
2:20
Aïcha Marghadi: ouders, breng je kinderen respect en inclusie bij

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.