Terug

Volg Hart van Nederland

Storing bij ABN AMRO: problemen met app en internetbankieren

Storing bij ABN AMRO: problemen met app en internetbankieren

nieuws

27 okt 2022, 09:39

ABN AMRO heeft donderdag te kampen gehad met een storing. Daardoor konden klanten hun bankzaken mogelijk niet regelen met de ABN AMRO app, iDEAL en internetbankieren. Gebruikers van de diensten kregen een foutmelding te zien wanneer ze proberen in te loggen.

Wat de oorzaak van het probleem is, is nog niet duidelijk. Via allestoringen.nl hebben duizenden mensen al gemeld dat ze problemen hebben. Ook via Twitter beklagen mensen zich dat het niet werkt.

"Jullie hebben wel continu wat hè? Zeer vervelend dit, los het op aub", Tweet Emmelie. "Helaas wil ABN AMRO dat we thuisblijven, en slopen even iDeal", aldus Tobias, die net met de kinderen naar het Spoorwegmuseum wilde gaan maar nu geen kaartje kan kopen.

"Collega's werken hard aan de oplossing", laat een medewerker van de bank weten op Twitter. "Probeer het later nogmaals, dan moet het weer werken."

Volgens Open Banking Downtime begon de storing om 8.36 uur. Om 8.57 uur leek het probleem verholpen te zijn, maar een minuut later ging het weer fout. Dat is ook te zien aan de data van iDeal: minder dan 10 procent van de betalingsopdrachten via ABN AMRO lukten. Het lijkt erop dat rond 9.38 uur de storing wel is verholpen, langzaamaan beginnen ook steeds meer iDeal-betalingsopdrachten van ABN AMRO te slagen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.