Terug

Volg Hart van Nederland

Dode Oud Ade blijkt door misdrijf om het leven gekomen

Dode Oud Ade blijkt door misdrijf om het leven gekomen

112

29 dec 2020, 19:17

De persoon die dinsdag dood in een huis in Oud Ade is gevonden, is om het leven gebracht. De overledene werd vroeg op de ochtend gevonden in het huis aan de Hofdijklaan in de Zuid-Hollandse plaats.

Rond 05.50 uur kreeg de politie een melding dat een overval op het huis werd gepleegd. Agenten vonden het slachtoffer, nadat ze naar binnen waren gegaan.

Lees ook: Politie komt af op melding woningoverval in Oud Ade, vindt lichaam

De politie wil graag meer informatie over de overledene. Ook hoopt ze in contact te komen met mensen die de mogelijke aanleiding van het overlijden kennen. Wie de overleden persoon is en of dat de bewoner van het huis is, heeft de politie nog niet bekendgemaakt.

ANP

Beeld: Regio15

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.