Terug

Volg Hart van Nederland

Danny Vera wordt tijdens kerst vader van dochter Lavie: 'Een kerstwonder'

Danny Vera wordt tijdens kerst vader van dochter Lavie: 'Een kerstwonder'

nieuws

26 dec 2020, 12:15

2020 is een mooi jaar voor Danny Vera. De 43-jarige artiest scoorde mooie hits en mag zich aanvoerder van de Top 2000 noemen. Als klap op de vuurpijl mochten hij en zijn vrouw Escha Tanihatu op eerste kerstdag hun dochtertje verwelkomen. Het meisje heet Lavie Vey Vera. Lees ook: Danny Vera verdrijft Queen van de eerste plek in de Top 2000 met 'Roller Coaster' De zanger, die dit jaar voor het eerst de Top 2000 aanvoert met zijn nummer Rollercoaster, noemt de geboorte van Lavie op Instagram een "kerstwonder". "Geboren op 25 december! Welkom in onze wereld klein meisje", schrijft Vera. "Moeder en dochter maken het goed." Lees ook: Tienduizenden Nederlanders zijn jarig tijdens de feestdagen Fans reageren verheugd op het babynieuws en wensen Danny en Escha veel geluk. Het stel trouwde in 2013.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Danny Vera (@dannyveramusic)

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.