Terug

Volg Hart van Nederland

Buurvrouw opgepakte 20-jarige man uit Zoetermeer in tranen

112

26 nov 2019, 20:14

De buurvrouw van de 20-jarige man die afgelopen maandag is opgepakt op verdenking van het plannen van een terroristische aanslag reageert zeer emotioneel op het nieuws. "Ik ken hem al van toen hij heel klein was. Hij was altijd even vriendelijk." De arrestatie bij de woning in Zoetermeer zag de buurvrouw met eigen ogen gebeuren. "Ik ben hier blijven kijken en toen zag ik dat mijn buurjongen in die auto ging." De vrouw zegt erbij dat ze dit totaal niet had verwacht. "Ik schrok er wel van. Ik heb er verdriet van", vertelt ze huilend. "Het zijn zulke goede mensen." Lees ook: Twee mannen aangehouden voor voorbereiden terreuraanslag in Nederland

'Hele aardige mensen'

De buurtbewoner laat ook weten de familie van de opgepakte man goed te kennen. "Het zijn hele aardige mensen. Ze helpen iedereen." Ook vertelt ze dat ze de kinderen op heeft zien groeien.  De 20-jarige verdachte beschrijft ze als 'altijd even vriendelijk'. "Ik heb nooit echt gemerkt dat er iets zou zijn. Ik heb het idee dat hij gewoon met verkeerde vrienden is omgegaan."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.