Terug

Volg Hart van Nederland

Bestuurster (25) onder invloed slaat over de kop en richt ravage aan in Apeldoorn

Bestuurster (25) onder invloed slaat over de kop en richt ravage aan in Apeldoorn

112

2 dec 2020, 09:22

Een 25-jarige vrouw is in de nacht van dinsdag op woensdag in Apeldoorn over de kop geslagen met haar auto. Ze richtte daarmee een ravage op de weg aan. De vrouw bleek onder invloed van alcohol. Het eenzijdige verkeersongeluk gebeurde rond 3.00 uur in een bocht op de Matenpoort. De jonge bestuurster raakte door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt. Ze belandde vervolgens met haar auto op de kop. Lees ook: Bestuurder onder invloed rijdt twee fietsers aan in Breda Bij de crash nam ze ook een lantaarnpaal mee. Die is helemaal platgereden. Omstanders zouden haar te hulp hebben geschoten, maar de vrouw wist zichzelf uit haar benarde positie te bevrijden. De hulpdiensten snelden naar het ongeluk toe. De automobiliste is nagekeken in de ambulance, maar had geen verwondingen.

Te veel gedronken

De vrouw moest een blaastest doen en bleek te veel te hebben gedronken. De Apeldoornse werd meegenomen naar het ziekenhuis voor verder bloedonderzoek, maar hoefde niet naar het politiebureau. Ze zal later waarschijnlijk alsnog verhoord worden. Lees ook: Bestuurder onder invloed van drugs loopt tegen de lamp door pornosticker De zwaar beschadigde auto moest door een berger weer op vier wielen worden getrokken voordat het voertuig kon worden afgevoerd. De lantaarnpaal wordt op een later moment vervangen. Beeld: SPS Media

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.