Terug

Volg Hart van Nederland

Beschonken automobilist rijdt in sloot met zoontje in de auto

Beschonken automobilist rijdt in sloot met zoontje in de auto

112

6 dec 2020, 15:57

Een vader die gedronken had is zondagochtend met zijn zoontje in de auto in een sloot naast de A4 bij Dinteloord terechtgekomen. Dat gebeurde rond 11.00 uur bij de afslag Dinteloord. De gealarmeerde politie trof de auto op zijn kop in de sloot aan, maar de 37-jarige man uit Bergen op Zoom en zijn zoon waren dankzij hulp van omstanders al uit de auto gekomen. Beiden leken volgens de politie ongedeerd, maar zijn zekerheidshalve naar het ziekenhuis gebracht.

Blaastest

Uit een blaastest bleek dat de man gedronken had. Een afgenomen bloedmonster wordt naar het NFI gestuurd. De man wordt op een later tijdstip nog door de politie gehoord. Hij kreeg tevens een rijverbod van 24 uur. Lees ook: Beschonken vader rijdt met dochter (12) op de achterbank de sloot in bij Waalwijk ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.