112

Lichaam van Max Meijer gevonden in water Antwerpen

De scheepvaartpolitie in Antwerpen heeft vrijdagavond het lichaam van Max Meijer gevonden. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie in Antwerpen aan Hart van Nederland. De 23-jarige Ossendrechter werd sinds 8 december vermist na een avondje stappen in de Belgische stad.

Volgens een woordvoerder lijkt er geen sprake te zijn van kwade opzet. Hoe het lichaam van Max Meijer dan wel in het water is terechtgekomen, moet nog blijken uit onderzoek. Vooralsnog houdt de politie alle opties open.

Wat gebeurde er met Max Meijer?

Max Meijer ging samen met vrienden uit in Antwerpen, maar besloot rond half zes ‘s ochtends alleen naar huis te gaan. Hij werd voor het laatst gezien bij dönerzaak Kababu aan de Schippersstraat in de Belgische havenstad.

Lees ook: Politie deelt nieuwe beelden van spoorloos verdwenen Max Meijer

De politie startte na Max’ vermissing een actieve zoektocht, zelfs de nationale televisie werd ingeschakeld. De Belgische variant op Opsporing Verzocht reconstrueerde de route die de jongen moet hebben gelopen. Ook deelde het programma beelden van een man die mogelijk de jas van Max over zijn arm had.

Lees ook: Wie is de man die mogelijk beige jas van vermiste Max Meijer bij zich had?

Op 3 januari werd de zoektocht naar de Brabander officieel gestaakt.