112

Wie is de man die mogelijk beige jas van vermiste Max Meijer (23) bij zich had?

De Belgische politie heeft nieuwe informatie omtrent de vermissing van Max Meijer (23). In het Belgische tv-opsporingsprogramma Faroek heeft de politie beelden verspreid van een man die met een jas over zijn arm loopt die sterk op de beige parka van Max lijkt.

Sinds zondagochtend 8 december is Max na een nachtje stappen in Antwerpen vermist.

Om halfzes ‘s ochtends vertrok Max Meijer in zijn eentje voor een wandeling in Antwerpen. De politie laat in Faroek zien dat ze een deel van de route van Max hebben reconstrueren en voor het laatst is gefilmd op het kruispunt tussen de Amsterdamstraat en de Bataviastraat.

Man met beige jas over de arm

Tweehonderd meter van deze plek, voor een tankstation op de Rijnkaai, is de man gesignaleerd met een beige jas op de arm. De politie roept de man dan ook op om zich te melden. De jas die Max droeg was van het merk Canada Goose.

Lees ook: Politie deelt nieuwe beelden van de spoorloos verdwenen Max Meijer

Politiewoordvoerder Wouter Bruyns laat in het opsporingsprogramma weten dat ze nog meer informatie nodig hebben: “We kennen een deel van zijn traject, maar niet alles. We weten niet waar hij precies is verdwenen en onder welke omstandigheden. Alle informatie, elke tip over die ochtend, kan dus nuttig zijn.”

Max is 1.72 meter lang en heeft een mager postuur. Hij heeft bruine ogen en donker haar, aan de zijkanten kort geschoren en langer aan de bovenkant. Mensen die meer weten van de verdwijning worden gevraagd contact op te nemen met de politie via telefoonnummer 0800 – 30 300.