112

Politie deelt nieuwe beelden van de spoorloos verdwenen Max Meijer

Sinds zondagochtend is de 23-jarige Max Meijer uit Ossendrecht vermist in Antwerpen. Op camerabeelden is nu te zien wat Max op de bewuste ochtend droeg.

De Brabander werd zondagochtend rond 5.55 uur als laatste gezien op de Amsterdamstraat in Antwerpen, meldt de Belgische politie. Hij zou ook gezien zijn bij een kebabzaak aan de Schippersstraat.

De 23-jarige Max was die nacht van zaterdag op zondag gaan stappen met vrienden. Vervolgens is hij wat gaan eten. Hij was eerder klaar met eten en zei tegen een vriend met wie hij was dat hij vast naar de auto zou lopen om een sigaret te roken. Maar toen die vriend daar aankwam was Max daar niet. Hij heeft nog een paar uur gewacht, maar is daarna met een taxi naar huis gegaan.

Lees ook: Max (23) uit Ossendrecht vermist na stappen in Antwerpen

Nieuwe beelden

De politie deelt nu ook nieuw beeld van Max. Daarop is hij te zien tijdens de nacht dat hij verdween. Hij draagt op de beelden een beige jas van het merk Canada Goose. Daaronder draagt hij een spijkerbroek en witte sportschoenen.

Max is 1.72 meter lang en heeft een mager postuur. Hij heeft bruine ogen en donker haar, aan de zijkanten kort geschoren en langer aan de bovenkant. Mensen die meer weten van de verdwijning worden gevraagd contact op te nemen met de politie.