Sport

Rico Verhoeven woest tijdens persconferentie: 'Vuile pannenkoek!'

Rico Verhoeven baalt als een stekker dat zijn veelbesproken gevecht met Badr Hari eindigde in een anticlimax omdat Hari opgaf wegens een enkelblessure. En dat was te merken tijdens zijn persconferentie na de wedstrijd.

Hij stak bepaald niet onder stoelen of banken dat hij er de pest in heeft. Maar kickbokser Hesdy Gerges bleek met een opmerking vooral tegen het zere been van Rico aan te schoppen.

Lees terug: Rico Verhoeven blijft wereldkampioen, Badr Hari moet weer opgeven door een blessure

‘Ik sla je gewoon de hele ring door’

“Hij was gewoon beter!”, riep Hesdy vanuit de zaal. Let’s get ready to rumble, dacht Rico toen. Hij trok van leer tegen Hesdy: “Vriend. Wat wil jij dan? Jij moet gewoon je mond houden, anders moet je gewoon je handschoenen aantrekken en dan sla ik je ook gewoon de hele ring door!”

Tekst gaat verder onder de video

“We hebben een partij erbij”, riep iemand nog, maar daar voelt Rico duidelijk niets voor. Wat hem betreft mag Hesdy nog niet in zijn schaduw staan. “Weet je wat het is, als je aan de top staat, wil iedereen een beetje mee-eten. Maar je mag alleen mee-eten als je de beste bent. Als dat niet zo is moet je even aan de kant staan en gewoon achteraan aansluiten!”

Dat was dan weer tegen het zere been van Hesdy, die pissig “Fuck you” riep. Rico stond toen op en blafte: “Kom dan vriend, kom nu! Kom nu! Ik sla je de hele fucking… Vandaag nog! Kom dan! Vuile pannenkoek!” Hesdy werd ondertussen uit de zaal verwijderd.

Rico Verhoeven hint op derde duel?

De titatenstrijd tussen Rico en Badr liep voor de tweede keer op niets uit. Drie jaar geleden haakte Badr in de tweede ronde af, toen met een armblessure. Drie keer is scheepsrecht, hoopt Rico nu. “Ik heb twee keer gewonnen, maar niet op een leuke manier. Het is nog steeds niet af.”

Lees ook: 3,5 miljoen Nederlanders zagen Badr Hari opgeven tegen Rico Verhoeven