Paragnost kijkt vooruit naar 2020: Dré en Bridget uit elkaar en boerenprotesten ten einde

Het jaar loopt ten einde en dat betekent: vooruitkijken naar 2020. Hart van Nederland sprak met medium Thomas Woolthuis over wat het eerste jaar van het nieuwe decennium ons gaat brengen.

Boerenprotesten

Na maandenlange onrust lopen de boerenprotesten in 2020 ten einde, voorspelt Woolthuis. Boze boeren en bouwers protesteren al sinds oktober tegen de nieuwe stikstofwet, maar dat gaan ze niet lang meer volhouden. “Het hoogtepunt is bereikt, dat loopt langzaam terug.”

Dré en Bridget

Over het kersverse showbizzkoppel André Hazes en Bridget Maasland is de paragnost duidelijk: die gaan het niet lang volhouden. De twee zijn sinds een paar weken samen en haalden daarmee alle landelijke media. De twee lijken smoorverliefd, maar die is niet van lange duur. “Je hoeft natuurlijk geen medium te zijn om te zien dat dat niet goed gaat aflopen. Dit jaar nog gaan ze uit elkaar”, aldus Woolthuis.

Strenge winter

De Kerst wordt zacht en nat dit jaar, maar we hoeven een streng winter niet uit ons hoofd te zetten, aldus de paragnost. “In januari en februari is de kans groot dat de schaatsen weer uit het vet mogen.” Ook schiet er in de laatste weken van 2020 een asteroide rakelings langs onze aarde, voorspelt Woolthuis. “Daar gaan we flink van schrikken.”

Songfestival

Eén van de grootste evenementen van aankomend jaar is het Songfestival. Na de overwinning van Duncan Laurence vorig jaar in Israël, is Rotterdam in mei 2020 thuisstad van Eurovision. Helaas kunnen we dit jaar niet op de winst rekenen. “Dat gebeurt niet voor een tweee keer. Ik zie dat een man uit het Middellandse zeegebied wint”, vertelt Woolthuis.

Buitensporig geweld

Komend najaar staat er iets vervelends te gebeuren, iets met veel impact. “In de herfst van 2020 gebruikt de politie buitensporig geweld tegen een bepaalde groep mensen. Dit zal gebeuren op een bijeenkomst of evenement”, voorspelt Woolthuis. “Het is zo ernstig, dat er Kamervragen gesteld gaan worden.”

Vliegtuig gevonden

Het medium doet nog een bijzondere voorspelling. “Een vliegtuig dat al sinds enige tijd vermist is, gaat gevonden worden”, vertelt hij. “Ik vermoed dat het gaat om het gecrashte vliegtuig uit Indonesië. Niet omdat ik dat specifiek zie, maar dat vermoed ik.” Het toestel van Lion Air stortte eind oktober 2018 in de Javazee. Aan boord van het toestel zaten 189 mensen. In het toestel zaten geen Nederlanders.

Lees ook: AstroTV verdwijnt vanaf 1 januari van de buis