Misdaad

Eigenaar Dream or Donate zet villa te koop voor €1.100.000

Dream or Donate-eigenaar Robert-Jan Mastenbroek heeft zijn huis te koop gezet. Voor de riante villa in het Overijsselse Witharen met een perceel van anderhalve hectare vraagt hij 1,1 miljoen euro.

In de advertentie op Funda is te lezen dat het landhuis uit 2011 beschikt over een groot souterrain, gastenverblijf, werktuigenberging en een paardenschuur. Van de woning zijn op de website geen foto’s te zien.

Luxe villa

Wie het huis koopt, zal baden in luxe, want rondom het huis bevinden zich een royale tuin met terras, diverse fruitbomen, een verwarmd zwembad, overdekte BBQ-plaats, vijver, diverse kassen en een grote moestuin.

Het landhuis met het stuk grond is volgens de makelaar perfect voor het houden van vee, maar ook geschikt voor kantoor, mantelzorg of voor bewoning met meerdere gezinnen.

Lees ook: Rondleiding door villa eigenaar Dream or Donate: ‘Ik was rechtse zakenman met bord voor zijn kop’

Vrijdag gaf Mastenbroek een verslaggever van Hart van Nederland al een rondleiding over zijn terrein. Daar werd onder meer duidelijk dat hij een sportwagen heeft staan.

Dream or Donate uit de lucht

Zijn website Dream or Donate is sinds woensdagochtend niet meer beschikbaar. Gebruikers die er een crowdfundingsactie waren begonnen, hebben nog recht op tienduizenden euro’s. Gedupeerden vrezen dat ze het geld kwijt zijn.

Eerder werd al duidelijk dat Mastenbroek zijn meubels en andere inboedel op Marktplaats aanbiedt. Het lijkt erop dat hij zijn inboedel en huis probeert te verkopen om gedupeerden terug te kunnen betalen.

De makelaar van Mastenbroek meldt aan Hart van Nederland dat er al bezichtigingen zijn gepland voor het landhuis.