Terug

Volg Hart van Nederland

Politie redt hond nadat hij werd achtergelaten in een auto

Politie redt hond nadat hij werd achtergelaten in een auto

Dieren

6 dec 2020, 21:26

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag een hond weten te redden uit een auto in Utrecht. Het hondje was eigenlijk op weg naar zijn nieuwe eigenaar in België, maar bereikte zijn nieuwe thuisadres niet. Degene die het dier zou brengen, had de viervoeter namelijk in de auto achtergelaten.

Het dier werd ontdekt door het luide geblaf dat uit de auto kwam. Omdat de eigenaar niet te achterhalen was, besloten de agenten het dier uit de auto te bevrijden en hem mee te nemen naar het bureau.

Nieuwe eigenaar

''In afwachting van de eigenaar die zich hopelijk alsnog gaat melden, hebben wij deze dienst een ware waakhond erbij!" schreef de politie eerder. Lees ook: Hond gereanimeerd bij flatbrand in Haarlem: 'Hij was compleet buiten kennis' Na deze oproep kon de eigenaar worden getraceerd en kon de nieuwe eigenaar de hond nu echt mee naar huis nemen. "We konden zijn nieuwe baasje gelukkig achterhalen en die heeft hem zojuist opgehaald. Ze was heel blij en opgelucht dat hij terecht is," laten de agenten via sociale media weten. Foto: Politie Utrecht Centraal

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Door op ‘aanmelden’ te klikken, ga ik ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.