Terug

Volg Hart van Nederland

Honden doen auditie voor glansrollen in musical Legally Blonde

Honden doen auditie voor glansrollen in musical Legally Blonde

Dieren

28 jan 2024, 22:15

Dieren komen in vele musicals voor. Denk maar aan Cats, The Lion King en Jungle Book. Vaak worden de dieren gespeeld door mensen of met poppen, anders wordt het een grote dierentuin. In de nieuwe musical Legally Blonde stelen straks echte hondjes de show.

De auditie voor de glansrollen was vandaag in Enschede. Musicalvereniging Music All gaat de voorstelling op de planken brengen en daarom zoeken zij - net als in het origineel op Broadway - een chihuahua en een Engelse bulldog.

De auditie

Vandaag kwamen 16 honden en hun baasjes naar Enschede om de felbegeerde rollen te bemachtigen. Tijdens de auditie moeten de dieren lopen en op commando in en uit een tas springen. Ook wordt gekeken hoe ze reageren op een daverend applaus.

De winnaars zijn Nora en Loesje. De rol van Bruiser wordt vervuld door Nora, Loesje is in de film te zien als Rufus.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.