Terug

Volg Hart van Nederland

Brandweerhelden redden hondje bij brand in Den Haag

112

22 jan 2024, 16:22

Bij een brand in een woning in Den Haag is maandagmiddag een hondje gered. De viervoeter zat in de woning naast de brandhaard.

De brand brak maandagmiddag rond 13.00 uur uit in een woning aan de Van Kinsbergenstraat in Den Haag. Hulpdiensten kwamen ter plaatse na een melding van een brandlucht.

Geen slachtoffers

De brandweer is momenteel bezig om bij de brandhaard te komen en de brand te blussen. Vanwege de rookverspreiding naar omliggende woningen zijn een aantal huizen ontruimd. De veiligheidsregio laat weten dat er geen slachtoffers zijn. Hoe de brand is ontstaan, is nog onduidelijk.

Het geredde hondje zat in een van de naastgelegen woningen. Na de redding werd hij herenigd met zijn baasje, zoals te zien is in bovenstaande video.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

Beeld: District8

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.