Terug

Volg Hart van Nederland

Stijging zet door: bijna 10.000 nieuwe coronabesmettingen

Stijging zet door: bijna 10.000 nieuwe coronabesmettingen

Milieu en Gezondheid

13 dec 2020, 14:20

Het RIVM meldt in de afgelopen 24 uur 9924 nieuwe coronabesmettingen. Dat is opnieuw een stijging ten opzichte van de dag ervoor. Lees het laatste coronanieuws in ons liveblog Dat zijn er 760 meer dan zaterdag. Toen werden er 9164 (na correctie) nieuwe infecties gemeld, dat was het hoogste aantal sinds eind oktober. Vrijdag werden 8879 nieuwe besmettingen gemeld en donderdag bijna 8800.

Stergevallen

Het aantal sterfgevallen aan corona steeg afgelopen etmaal met 29. Dat wil niet zeggen dat al deze mensen het afgelopen etmaal zijn overleden, tussen een sterfgeval en de registratie kan enige tijd verstrijken. Het RIVM meldde zaterdag het overlijden van 53 coronapatiënten.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.