Terug

Volg Hart van Nederland

Famke Louise publiceert 'erotisch filmpje' met Diederik Gommers: 'Allerlei gekke dingen gedaan'

Famke Louise publiceert 'erotisch filmpje' met Diederik Gommers: 'Allerlei gekke dingen gedaan'

Milieu en Gezondheid

24 dec 2020, 21:00

Zangeres en influencer Famke Louise wenst Nederland een fijne kerst met een erotisch getint 'filmpje' waarin Diederik Gommers voorkomt. "Ik kwam gewoon naar haar kamer en we hebben allerlei gekke dingen gedaan", hoor je de bekende ic-baas zeggen in de Instagram-video.

Famke Louise (22) en Diederik Gommers (56) hebben een bewogen relatie. In september zat de zangeres aan tafel bij de talkshow Jinek om te vertellen over haar steun aan de hashtag #ikdoenietmeermee, waarmee verschillende bekende Nederlanders aangaven dat ze het oneens zijn met het coronabeleid.

#ikdoenietmeermee

Gommers zat ook aan tafel en probeerde Famke ervan te overtuigen dat de coronamaatregelen echt nodig zijn. Uiteindelijk draaide de jonge influencer bij en was ze toch niet tegen het coronabeleid en de anderhalvemetersamenleving.

Lees ook: Ook Famke Louise verwijdert video #ikdoenietmeermee: 'Ik bied mijn excuses aan'

Het tweetal sprak af om te gaan praten over de boosheid en angsten die er leven bij jongeren zoals Famke Louise. Het idee was om samen jongeren ervan te overtuigen zich te houden aan de coronamaatregelen, maar na een tijdje verwaterde het contact tussen de twee.

Gommers en Famke Louise samen in bed

Nu publiceert de zangeres een videoclip op haar Instagram waarin ook de ic-baas te zien is. "Alleen door jou voelt het als kerst", wordt er gezongen. Vervolgens zie je - een duidelijk niet echte versie van - Gommers een kamer binnenkomen waarin Famke in erotische kleding op bed ligt. Er volgt een stukje uit een echt interview met Gommers, ergens in een ziekenhuis. "Ik kwam gewoon naar haar kamer en we hebben allerlei gekke dingen gedaan", aldus de voorzitter van de Nederlandse Vereniging voor Intensive Care.

Lees ook: Famke Louise 'mentaal kapotgemaakt' na pleidooi in Jinek

De duidelijk ingemonteerde versie van Gommers kruipt vervolgens bij de schaars geklede YouTuber in bed. "Maar dat is toch ook leuk", klinkt het daarna uit de mond van de arts. Bij de Instagram-video schrijft Famke gekscherend: "1,5 METER HALLO?!" Dit bericht bekijken op Instagram  

Een bericht gedeeld door Famke Louise (@famkelouise_)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.