Terug

Volg Hart van Nederland

Het kan niet ongemakkelijker: Lang Leve de Liefde-fragment met bijzondere opmerking gaat viral

TV programma's

9 sep 2023, 14:11

Tijdens een eerste date wil je de persoon die tegenover je zit goed leren kennen, toch? Dat dacht deze Lang Leve de Liefde-deelneemster ook, toen ze gezellig tegenover haar date plaatsnam aan tafel bij het gourmetten. Maar ze kwam van een koude kermis thuis.

In de clip, die vrijdag door SBS gedeeld werd op TikTok, is te zien hoe een date in het Lang Leve de Liefde-huis niet op rolletjes lijkt te verlopen. Wat lijkt op een gezellige avondje gourmetten mondt uit in een 'verhoor' en een botte reactie.

"Ga je regelmatig uit eten? Let je op weinig vlees eten? Ga je van de zomer nog op vakantie? Ben je iemand van gebak en koek?", zijn de vragen uit de vragenronde. De antwoorden zijn iets minder enthousiast. "Misschien, nee totaal niet, weet ik niet..." En uiteindelijk: "Je moet lekker bij de recherche gaan werken!"

Het droge, maar ook botte, antwoord kan op veel hilarische reacties rekenen op sociale media. De clip is op een paar uur tijd al door 630.000 mensen bekeken. Ook andere accounts nemen de clip over.

Zoals dit account, ook daar is de video al goed voor 30.000 likes:

De aflevering moet zover bekend nog op televisie worden uitgezonden.

Overigens was bovenstaand fragment ook goed voor veel reacties op sociale media.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.