Terug

Volg Hart van Nederland

ZIEN: Date onder de indruk van enorm vals zingende Jolanda in LLDL

TV programma's

9 juni 2023, 10:51

In het SBS6-programma Lang Leve de Liefde lieten Jolanda en Arnp de kijkers genieten van een uniek karaoke-optreden. Onze oren moesten zich misschien een beetje aanpassen aan de zangkunsten van Jolanda, maar dat deed niets af aan het enthousiasme van het duo.

Ze besloten samen 'Let it Go', het onvergetelijke nummer uit Disney's Frozen, te zingen. Met passie en overgave gaf Jolanda haar eigen draai aan het nummer, ondanks het feit dat haar noten niet altijd even zuiver waren.

Arno was echter niet kritisch, maar onder de indruk. Hij liet zich niet afschrikken door de onorthodoxe zang van Jolanda, maar juichte haar juist toe. "Trots op jou. Ik vond het aardig netjes," zei Arno na hun muzikale optreden, waarmee hij Jolanda's zelfvertrouwen een boost gaf.

Bekijk het fragment hierboven. Of kijk hier Arno's beste versiertruc:

Arno laat zijn beste versiertruc zien
0:53
Arno laat zijn beste versiertruc zien

Het zangoptreden van Jolanda werd ook besproken in de Hart van Nederland-podcast TV-TALK. Beluister de aflevering hieronder:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.