Terug

Volg Hart van Nederland

De Adoptienon - aflevering 1: 'Het was naastenliefde, señor!'

De Adoptienon - aflevering 1: 'Het was naastenliefde, señor!'

Podcast

20 juni 2023, 06:20

In deze eerste aflevering vertelt zuster Gertrudis Kuijpers over haar liefdesmissie in het Chileense kindertehuis Las Palmas. Verschillende geadopteerde kinderen komen aan het woord maar schetsen, nu als volwassenen, een heel ander beeld van het adoptieproces. Sommigen dragen de non op handen, anderen koesteren wrok.

Maar wat is de waarheid? Journalisten Michael Monkau en Tanja Kok gaan op onderzoek uit. Beluister hier de spannende eerste aflevering van de Hart van Nederland-podcast 'De Adoptienon':

Luister naar De Adoptienon via je favoriete podcastapp, zoals bijvoorbeeld Spotify, Apple Podcasts of Juke. Vergeet vooral niet te abonneren om niks te missen!

Wil je reageren op deze podcast? Stuur dan een bericht naar podcast.hart@talpanetwork.com.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.