Terug

Volg Hart van Nederland

S10 staat vandaag voor het eerst op Songfestival-podium

Entertainment

30 apr 2022, 12:43

Het is een spannende dag voor S10: de 21-jarige zangeres staat namelijk voor het eerst op het podium van het Eurovisie Songfestival in Turijn. Daar zijn zaterdag de eerste repitities. Die zijn weliswaar besloten, maar S10 doet alvast een eerste onthulling: haar outfit!

Het Songfestival-avontuur van Stien den Hollander - zoals de zangeres eigenlijk heet - is nu echt begonnen. Vrijdag vloog ze naar Italië en nu mag ze echt gaan warmdraaien voor haar optreden. Zaterdagmiddag mag de Nederlandse inzending als achtste act oefenen op het grote podium in het voormalige olympische ijshockeystadium in Turijn.

Repetitie zonder pers

Bij de eerste repitities mag nog geen pers aanwezig zijn. De oefenronde is ook niet alleen voor de artiesten, ook de technici die alles in beeld moeten brengen, en de mensen die het licht en geluid regelen, gaan voor het eerst de acts doornemen. Toch geeft S10 alvast een eerste voorproefje van haar optreden.

De zangeres heeft op haar Instagram namelijk een video gedeeld waarin ze haar outfit onthult. Eerder was al duidelijk dat ze op het podium in Turijn een creatie van ontwerpersduo Viktor & Rolf zal dragen. S10 is vaak in het zwart gehuld en dat zal straks op het Eurvosie Songfestival niet anders zijn, zo blijkt.

(Tekst gaat verder onder Instagram-bericht)

Gaat S10 naar de finale?

S10 treedt dinsdag 10 mei aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Als ze daarin genoeg punten scoort met haar lied De diepte - en daar gaan de bookmakers wel vanuit - staat ze zaterdag 14 mei in de grote finale. Momenteel staat de Nederlandse inzending al wekenlang in de top-10 van kanshebbers op de winst.

Bovenstaande video was eerder te zien bij Hart van Nederland

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.