Terug

Volg Hart van Nederland

Dit draagt S10 straks op het Eurovisie Songfestival in Turijn

Entertainment

11 apr 2022, 19:16

S10 wordt op het aankomende Eurovisie Songfestival gekleed door niemand minder dan Viktor & Rolf. De Nederlandse ontwerpers maken twee outfits voor onze inzending: eentje voor tijdens de openingsceremonie en eentje voor op het podium in Turijn.

S10 is maandagavond van de partij bij de uitreiking van de Edisons en toont daar alvast de eerste creatie die het fashionduo voor haar maakte. "Ik ben zo vereerd dat Viktor & Rolf me niet alleen vanavond voor de Edisions kleden, maar ook voor het Songfestival", jubelt de 21-jarige zangeres bij een filmpje van de creatie dat ze op Instagram heeft gedeeld.

De artiest is fan van de ontwerpen van Viktor & Rolf en dus gingen de drie een kopje thee drinken om het Songfestival te bespreken. Daarna heeft de zangeres "heel veel gepast". Wat ze tijdens het liedjesfestijn zal gaan dragen is nog geheim, maar de keuze is al wel gemaakt. "Het is net als bij een trouwpak of een trouwjurk: sommige dingen weet je meteen."

(Tekst gaat verder onder Instagrambericht)

Gaat S10 naar de finale?

S10 treedt dinsdag 10 mei aan in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. Als ze daarin genoeg punten scoort met haar lied De diepte - en daar gaan de bookmakers wel vanuit - staat ze zaterdag 14 mei in de grote finale. De officiële openingsceremonie wordt op zondag 8 mei gehouden in het Reggia di Venaria, een eeuwenoud paleis in Turijn.

Bovenstaande video was eerder te zien bij Shownieuws

Hart van Nederland/ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.