Terug

Volg Hart van Nederland

Peter Gillis weer in de problemen: politie sluit horeca van vakantiepark

Peter Gillis weer in de problemen: politie sluit horeca van vakantiepark

Entertainment

13 juli 2023, 17:51

Weer slecht nieuws voor realityster en vakantieparkeigenaar Peter Gillis. De horeca op zijn vakantiepark Brugse Heide in het Noord-Brabantse Valkenswaard is gesloten door de politie, omdat Gillis een verbod had genegeerd.

Vrijdag liep de horecavergunning op het park af. De burgemeester vermoedde dat Gillis de vergunning misbruikte voor ‘criminele activiteiten’. Het Eindhovens Dagblad schrijft dat de vakantieparkeigenaar bezwaar aantekende en gewoon doorging met het serveren van eten en drinken.

Laatst raakte een man zwaargewond bij een barbecue op een vakantiepark van Gillis:

Man zwaargewond na explosie bij barbecue op vakantiepark Peter Gillis
0:24
Man zwaargewond na explosie bij barbecue op vakantiepark Peter Gillis

Problemen stapelen zich op

Een woordvoerder van de gemeente Valkenswaard vertelt aan de krant dat de horeca in afwachting van de rechtszaak toch echt helemaal dicht moest blijven. Donderdag controleerden agenten of de deuren inderdaad gesloten waren en toen dat niet zo bleek te zijn, grepen ze in.

Peter Gillis zit al langer in de problemen. Onlangs werd bekend dat het Openbaar Ministerie de SBS-ster gaat vervolgen voor belastingfraude. Een van zijn vakantieparken in het Belgische Lommel moet binnen twaalf maanden sluiten, vanwege slechte woonkwaliteit in zijn vakantiepark en misstanden met arbeidsmigranten.

Desondanks maakt Talpa opnames voor een nieuw seizoen van zijn realityserie Massa is Kassa. Maar het bedrijf beklemtoont dat dit "geen garantie is voor een nieuw seizoen. Pas na de uitspraak van de rechter nemen we een beslissing over een mogelijk vervolg van de serie", zo meldt een woordvoerder.

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.