Terug

Volg Hart van Nederland

Nicol Kremers heeft PTSS-terugval: 'Veel oud zeer bij haar'

Entertainment

20 nov 2023, 12:11

Nicol Kremers, de ex van vakantieparkondernemer Peter Gillis, is opnieuw in therapie gegaan. Dat heeft haar management maandag aan het ANP gemeld. Kremers volgde eerder dit jaar in Thailand al therapie "om aan zichzelf te werken" en had deze behandeling afgerond. Maar volgens haar management rakelen "de rechtszaken en het schrijven van het boek weer veel oud zeer op bij haar".

Als gevolg hiervan is het boek dat zij schrijft over haar relatie met Gillis voor onbepaalde tijd uitgesteld. Een andere stap die Kremers neemt, is het hervatten van de therapie. Vooralsnog volgt zij deze behandeling in Nederland. "Zij lijdt aan PTSS als gevolg van de relatie met Peter Gillis", stelt haar woordvoerder. "Zij heeft veel dingen die zij een plekje moet geven. Het gaat haar allemaal niet in de koude kleren zitten."

Uitstel of afstel?

Kremers is nog bezig met het schrijven van het manuscript. Vooralsnog is zij hier even mee gestopt. "Een volgende stap zou zijn om het boek niet uit te brengen, maar dat heeft zeker niet onze voorkeur", aldus haar woordvoerder. "We moeten kijken hoe haar situatie zich ontwikkelt." Gillis wil inzage in het manuscript voordat het gepubliceerd wordt. Hij beroept zich op een vaststellingsovereenkomst die zijn ex zou hebben getekend. Kremers stelt dat dit onder dwang is gebeurd. De rechter doet op 30 november uitspraak in deze zaak.

De ex-partners zijn nog steeds verwikkeld in een andere zaak, die draait om vermeende mishandeling. De Brabantse ondernemer en Talpa-ster zou zijn ex onder meer in haar rug en neus hebben gebeten. Het OM besloot eerder al Gillis te vervolgen, later deed ook Kremers nog aangifte tegen haar ex-partner. Het is niet duidelijk wanneer de zitting in deze zaak is.

Het beste van Hart van Nederland? Volg ons op WhatsApp of Threads

Wil je dagelijks op de hoogte worden gehouden van de mooiste en meest indrukwekkende verhalen van Hart van Nederland? Meld je dan aan voor ons WhatsApp-kanaal, via deze link of volg ons op Threads, hier te vinden.

ANP

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.