Terug

Volg Hart van Nederland

Miljoenenjacht: Winston is zijn confettikanon kwijt na blunder

Entertainment

1 okt 2023, 21:51

Winston Gerschtanowitz is zijn confettikanon kwijt. In Miljoenenjacht moest de presentator zondagavond thuiswinnaars verrassen zonder confetti. Vorige week ontplofte het kanon namelijk in het gezicht van een winnares.

De prijs voor de thuiswinnaars was deze week 155.000 euro, maar met confetti werd het niet gevierd. Het canon ging vorige week onverwacht af bij Maxime en Koen. Eerst kreeg Winston het kanon niet werkend en net toen hij het vlak voor Maximes gezicht hield, ging het plotseling alsnog af. Het programma heeft contact gehad met de winnaar van vorige week en het gaat goed met haar.

Winston Gerschtanowitz liet vorige week per ongeluk het confettikanon ontploffen in het gezicht van een winnares:

Confettikanon onploft
0:45
Confettikanon onploft

1 cent in koffer

In de studio stond Michael voor een lastige keuze. In het spel zaten op dat moment nog 5 miljoen en 1 miljoen euro. Na wat wikken en wegen besluit hij het bod van 155.000 euro aan te nemen. Achteraf bleek dat er slechts 1 cent in zijn koffer zat.

Van zijn winst wil Michael een mooie reis naar Australië maken:

Miljoenenjacht bod aannemen
2:39
Miljoenenjacht bod aannemen

Iedere avond komen de belangrijkste TV-fragmenten voorbij in de Hart van Nederland-podcast TV-TALK:

TV-TALK is iedere ochtend te vinden in je favoriete podcastapp, zoals Spotify, Apple Podcasts of Juke. Of luister 'm direct via de speler hierboven. Abonneer om geen aflevering te missen! Wil je meepraten of iets met ons delen? Mail dan naar podcast.hart@talpanetwork.com of gebruik #TVTALK.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Wil je persoonlijke en indrukwekkende verhalen, met het laatste (positieve of regionale) nieuws, tips en achtergrond, in je mailbox ontvangen? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Ja, ik wil graag wekelijks de nieuwsbrief van Hart van Nederland ontvangen met daarin het laatste nieuws en aanbiedingen die wijzelf of in samenwerking met onze partners organiseren.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.